duminică, 8 mai 2011

Eu recomand (seriale)

M-am gandit sa va sugerez cateva seriale tv(pe care le-am urmarit pe internet evident, celor care aveti suficient timp pentru a le urmari.
Incep prin a recomanda The mentalist, un serial in care Jane, un fost escroc, care profita de abilitatile sale de a hipnotiza oamenii, a interpreta caractere, a umple goluri ca sa-i "fraiereasca" pe oameni, de fapt ca fin cunoscator al tipologiilor umane, el pur si simplu specula. Acest escorc ajunge sa colaboreze cu C.B.I. ( un fel de FBI al Carliforniei), in incercarea de a-l prinde pe Red John - criminalul care i-a ucis familia. Serialul contine foarte multe date despre psihologia umana, are o tenta usor comica, si este interesant de privit.
De asemeni recomand Cougar Town - un serial amuzant, care surprinde viata unei mame in varsta de 40 de ani, dupa divort, cand incearca sa-si traiasca viata de adolescenta pe care nu apucase sa o faca. Astfel spre oroarea prietenei ei incepe sa umble cu barbati mult mai tineri , sa petreaca si sa se imbete pana uita de ea.
Mai recomand in special iubitorilor de SF serialul Fringe in care Olivia Dunham, se uneste cu Peter Bishop si tatal scos de la nebuni al acestuia, Walter Bishop, in disperata incercare de a-si trata colegul si iubitul, care a fost infectat cu un virus complet necunoscut. Conspiratii in floare, oameni rai deveniti buni, intentii bune care sfarsesc prin a face rau, serialul este orice in afara de plictisitor.
Un alt serial pe care l-am privit cu placere este White Collar in care Neil Caffrey un escroc, hot, ajuns intr-un final dupa gratii, caruia i se ofera posibilitatea de a ramane intr-un fel de arest la domiciliu, cu conditia sa acorde informatii cu privire la un falsificator de arte renumit: Olandezul. Pana la urma arestul la domiciliu se transforma intr-o colaborare. Pentru femei : Neil is HOT!!! :D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment