marți, 18 ianuarie 2011

Can`t buy me some love? Sau I heart me some love :)

You can`t buy love, and you can`t forece yourself to feel it, in the same way you can`t force youself not to. Viata e un schimb de anotimpuri, de etape. De multe ori in drumul nostru in care ne fortam limitele putin cate putin ne trezim ca nu toate lucrurile pe care le iubim vor rezista in timp. Poate cu exceptia iubirii pentru noi insine atunci cand luptam pentru ea, dar asta e o alta poveste. Pentru ca ne schimbam evoluam,( cu toate ca am putea destul de usor spune ca unele persoane involueaza) iar odata cu schimbarea avem nevoie de alte lucruri, sau alte lucruri ne fac fericiti. Si din pacate uneori acest lucru se aplica si persoanelor din viata noastra, iar lucrul asta ne intristeaza la inceput pentru ca e dificil sa accepti ca o persoana pentru care simti dragoste si apreciere, nu mai poate ocupa acelasi rol in viata. Iar uneori curajul de a spune lucrurilor pe nume chiar si in privat chiar si numai tie, poate fi cumplit de greu. Si totusi din acel punct, lucrurile nu se pot intoarce in trecut, iar tu nu poti deveni un copil(oricat de mult ti-ai dori), poti sa te comporti ca unul iar atunci sa te pierzi pe tine, dar si pe cei din jurul tau care cel mai probabil nu vor intelege schimbarea, sau poti alege sa spui adevarul. De curand am citit ultima carte minunata a lui PC Cast- Goddess of Legend, carte care printre altele arata cat de important e sa fii sincer cu tine in primul rand si apoi cu cei din jur, dar cel mai important cu tine, indiferent de karma si indiferent de pacat: acolo unde minciuna ar fi facut 4 oameni complet nefericiti, adevarul le-a daruit exact opusul-fericirea.
Si cu toate ca scopul meu in viata este sa ma depasesc pe mine in starea actuala si in starile viitoare, cred ca de fapt caut sa ajung in Nirvana - acea stare perfect\a de echilibru care ma ajuta sa fiu mereu incantata si fericita indiferent de cat de dificila e viata, si uneori reusesc sa ma sustrag problemelor, sa renunt la a ma stresa pentru ele, infruntandu-le totodata. Poate ca sunt aproape, si daca sunt ma intreb oare care va fi urmatorul meu pas, unde voi dori sa ajung mai departe ce limite voi continua sa depasesc? Nu-mi voi pune intrebarea stupida voi fi fericita? Pentru ca sunt si voi fi, sigur voi intalni momente de rascruce in care si eu va trebui sa schimb rolurile oamenilor din viata mea. Sigur ma voi enerva si agita uneori pentru lucruri de nimic. Dar tocmai despre asta e viata, si tocmai asta iubesc la viata mereu soarele va rasari de dimineata, chiar si atunci cand nu-l vad.

Si cu multi pupici si multe imbratisari, va urez zile cat mai senine ca sa-l puteti vedea pe Nea Soare, mereu a voastra scumpa si draga Bianca !!!

2 comentarii:

  1. fericirea e o forma de liberatate .care pina la urma este atinsa de toti,fericirea se inbina perfect cu sinceritatea...astfel aceste 2 lucruri creeaza o viata perfecta:)

    imi place mult articolul:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit zsilvia! Ai dreptate fericirea este o forma de libertate. Si sinceritatea este acelasi lucru tot o forma de libertate. Intotdeauna am considerat ca minciunile limiteaza mult omul, ca sa nu spun obosesc creierul :))...

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment