sâmbătă, 26 februarie 2011

Bun venit, Raul!

Dupa cum spuneam in postul precedent, l-am tot batuta la cap pe Raul sa devina co-partenerul meu de blog. Intr-un final a acceptat, asa ca ii urez bun venit si multa inspiratie :D.

2 comentarii:

  1. Multumesc ! Intotdeauna ma simt onorat sa primesc o invitatie de a participa la o activitate pe care eu o consider interesanta (in cazul asta scrisul pe blog)si mai ales daca invitatia vine din partea ta accept bucuros.De ce reticenta de la inceput ? Ti-am explicat deja..e legata de faptul ca de multa vreme nu mi-am exprimat gandurile/sentimentele public ; comunic foarte mult dar o fac in alte feluri.Iti repet: cand te apuci sa expui ceva chiar si pe un blog dai altora o parte din tine si asta te face oarecum vulnerabil..deci asta e motivul pentru care initial eram indecis,dar gandindu-ma mai bine cred ca-mi prinde bine sa comunic chiar si asa..suntem fiinte sociale in fond,suntem dependenti de comunicare indiferent de forma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, stim amandoi ca esti o persoana destul de privata, dar asa cum ti-am mai spus, cred ca e o experienta constructiva, pentru tine, si o modalitate perfecta de a te relaxa. In mod clar, esti una dintre cele 2 piese de rezistenta ale blogului, cealalta fiind desigur eu. Parerea mea e ca vom forma o echipa grozava, tu cu pesimismult, eu cu realismul meu plin de speranta :))...

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment